Paleo dieet: 100% Afvallen En Gezonder Leren Te Eten!

Snel En Gezond Afvallen Met Het Paleo Dieet!

Veel mensen hebben wel eens gehoord van het Paleo dieet. Toch is nog niet iedereen bekend met dit principe. Het is ook eigenlijk veel meer dan een dieet. Het zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in hoe we nu eigenlijk echt horen te eten om gezond te zijn. Doordat je gezonder wordt van dit dieet resulteert dit ook in afvallen. Als je namelijk eet wat de natuur ons te bieden heeft zal je niet snel te zwaar worden. Overgewicht is een welvaartsprobleem, door een overschot aan volgepropte voeding en soms een gebrek aan voldoende beweging. Ook is de kennis over voeding soms ver te zoeken. Veel mensen hebben het vaak te druk om zich echt bezig te houden hiermee. Of willen simpelweg geen tijd investeren waardoor de problemen zich opstapelen. Vroeg of laat komt toch de rekening in de vorm van overgewicht. Je kan er daarom ook beter zo snel mogelijk bij zijn, des te sneller wordt je slimmer, gezonder en fitter!

Het Paleo dieet biedt uitkomst…

Het Paleo dieet is daarom ook een zeer populaire manier om je hiermee te helpen. Met dit dieet ontdek je namelijk wat echt gezond voor je is en hoe je dit praktisch kan toepassen. Door alle stappen te volgen zal je enorm veel inzicht krijgen, gezonder worden en snel afvallen.

Wil jij ook snel afvallen, lekker eten en gezonder worden? Dan moet je vooral verder lezen om erachter te komen hoe je dit realiseert!

Omschrijving van het Paleo dieet

Het Paleo dieet richt zich op gezonde onbewerkte voeding die dicht bij de natuur staat. Het opmerkelijke aan dit dieet is dat je niet enorm hoeft te minderen. Het gaat voornamelijk ook om wat je eet. Zo kan je met bepaalde voeding hormonen triggeren die ervoor zorgen dat je sneller gaat afvallen. Andersom kan het heel goed zo zijn dat je nu juist voeding eet die hormonen activeert voor nog meer vetopslag. Dit zijn processen in je lichaam die zeer bepalend zijn om aan te komen of af te vallen. Deze processen in ons lichaam hebben we allemaal, alleen veel mensen weten dit niet. Logisch, want niet iedereen houdt zich daar heel erg mee bezig. Toch belangrijk om te weten hoe je dit kan omzetten door de juiste voeding te eten. Natuurlijk zal iets minderen altijd helpen maar het is dus in combinatie met WAT je eet!

Meer eiwitten, beperkt vetten en minder koolhydraten

De kracht achter dit dieet is de focus op meer eiwitten, beperkter gezonde vetten en veel minder koolhydraten binnen krijgen. Dit lijkt erg veel op het koolhydraatarm dieet. Koolhydraten mag je nog wel eten echter wel de meervoudige gezonde varianten. Dit heeft ook te maken met de GI (Glycemische Index) welke bepaald hoe snel ze worden opgenomen in je bloed. En hoe het dus een positieve of negatieve invloed kan hebben op je bloedsuikerspiegel. Als deze erg verstoort raakt zal je sneller aankomen. Is deze echter in een goede balans zal je veel sneller afvallen. Kortom je leert met het Paleo dieet wat gezonde voeding is en hoe je processen die je helpen met afvallen kan activeren.

Afvallen zonder dat je hoeft te sporten

Doordat de oorzaak van overgewicht hoofdzakelijk in je voeding ligt, is afvallen dus ook een kwestie van aanpassingen hierin. Dit is de meest krachtige manier om overgewicht aan te pakken. Sporten is dus geen noodzaak als het gaat om afvallen. Doe je naast dit dieet ook nog aan sport, dan is dat natuurlijk wel een pluspunt. Sporten is altijd gezond en zal je ook sneller helpen afvallen, vitaler laten worden en energieker laten voelen.

Meer kracht, energie en uithoudingsvermogen!

Nadat je met het Paleo dieet bent begonnen en hiermee snel gaat afvallen zal je ook alle andere voordelen die hierbij horen ervaren. Je krijgt aanzienlijk meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Je gezondheid zal dus drastisch verbeteren!

Strikt volgen of met een kleine stok achter de deur?

Je kan het dieet op 2 verschillende manieren volgen. De strikte manier of de methode waarbij je dit zo dicht mogelijk benaderd. Doe je alles volgens de richtlijnen dan behaal je natuurlijk de beste resultaten. Maar ook als je soms nog eens wat minder streng het dieet volgt heeft het meer dan voldoende impact om je levensstijl te veranderen. Op beide manieren val je dus af! Met de strikte manier voor 100%, op de minder strenge manier kan je rekenen op 75-80% van de kracht van het dieet.

Voordelen van het Paleo dieet

 Je leert ECHT wat gezonde voeding is waardoor je slimmer en bewuster wordt en doelen kan stellen om snel af te vallen met succes!

 Je kan er tot 2 kilo per week mee afvallen, in het begin waarschijnlijk zelfs nog meer! Hierdoor is het een zeer effectieve manier om vet te verbranden. De kilo’s vliegen er dus af!

 Je wordt gezonder, krijgt meer energie en uithoudingsvermogen. Dit merk je met alles wat je doet. Je zal je dus een stuk beter gaan voelen als je op meerdere vlakken de werking van dit dieet gaat merken!

 De kans op diabetis, hart- en vaatziektes of andere van dit soort nemen aanzienlijk af.

 Het dieet bestaat uit lekkere recepten die bij praktisch iedereen heel erg in de smaak vallen! Hierdoor kan je het dieet makkelijk volhouden en zo lang volgen als je wilt. Afvallen met lekker eten kan dus echt!

 Laagdrempelig! Doordat alles glashelder wordt uitgelegd en je alle recepten binnen handbereik hebt hoef je zelf niet veel te doen, enkel alles netjes opvolgen zoals je dit krijgt aangereikt. Daardoor is het dieet makkelijk te volgen en simpel toe te passen in de praktijk.

Nadelen van het Paleo dieet

Paleo dieet en nadelen Er wordt afgeraden bepaalde graan en zuivel producten te eten. Als je hier fan van bent is dat dus even een omschakeling. Veel mensen vinden deze omschakeling echter niet al te lastig.

Paleo dieet en nadelen De eerste paar dagen (2 tot 3) kunnen soms moeilijk door te komen zijn, in de praktijk valt dit over het algemeen wel erg mee. De meeste mensen beginnen dus direct met het plukken van de vruchten, voor sommige zal het even omschakelen zijn. Je lichaam krijgt weer gezonde voeding binnen. De 1 zal hier al dichter bij in de buurt zijn dan de ander, afhankelijk hoe gezond je nu al bezig bent. Los daarvan zal sowieso iedereen die het Paleo dieet volgt snel successen gaan behalen!

Start de vetverbranding met het Paleo dieet!

Als ook jij nu eens echt een einde wil maken aan die overbodige kilo’s dan is dit 1 van de beste manieren om dat te doen. Met het Paleo dieet ga je gegarandeerd afvallen op een snelle en gezonde manier! Verder is het fijn dat je ziet wat je doet, zodat je ook op jouw streefgewicht weet te blijven.