Eiwitdieet: Tot Wel 4 Kilo Vet Verbranden Per Week! TIP

Eiwitdieet maximaal afvallen!

Het eiwitdieet is zonder twijfel het meest succesvolle dieet! Veel Nederlanders vallen er snel mee af en worden een stuk gezonder. Wanneer je dan ook echt van die overbodige kilo’s vet af wilt komen, is het eiwit dieet voor jou de beste oplossing. Niet alle eiwitdiëten zijn even goed. Sommige hanteren verkeerde verhoudingen waardoor je minder snel gaat afvallen, anderen teveel wat weer minder goed kan zijn voor je gezondheid. Wij hebben onderzoek gedaan naar de verschillende diëten op basis van wetenschappelijke feiten, effectiviteit en gebruikerservaringen. En hier zitten echt een paar enorm krachtige afvalmethodes tussen. Met een goed proteïne dieet ga je dan ook snel en op een gezonde manier tot 4 kilo per week afvallen.

Wat is een eiwitdieet en hoe ga je ermee afvallen?

Bij een eiwit dieet (ook wel proteïne dieet of eiwitten dieet genoemd) ga je het aantal eiwitten in je voeding verhogen. Dit gaat ten koste van andere macronutriënten en dan met name de koolhydraten. Dit zijn voor een groot deel de dikmakers die overgewicht veroorzaken. Je zal op een slimme manier met vetten omgaan, maar deze blijven wel onderdeel van jouw voedingspatroon uitmaken.

Maar hoe zorgen eiwitten er dan voor dat je vet gaat verbranden? Hieronder leggen we je uit hoe het eiwitdieet werkt.

Waarom je met een eiwit dieet maximaal vet gaat verbranden

De kracht achter het eiwitdieet valt te verklaren door slimme aanpassingen in je voedingspatroon. Een goed proteïne dieet is volledig uitgebalanceerd en bevat meer eiwitten. We laten je hieronder zien welke voordelen deze eiwitten teweeg brengen als het gaat om ververbranding. En waarom je hiermee dan ook in korte tijd snel gaat afvallen.

Meer eiwitten eten zorgt voor een verhoogde vetverbranding

Eiwitten zijn voor je lichaam moeilijker te verteren dan andere macronutriënten. Hierdoor gaat je verbranding (metabolisme) omhoog. Doordat je met een eiwitdieet iets minder calorieën binnenkrijgt dan normaal ga je daarom ook opgeslagen lichaamsvet verbranden. Hierdoor zal je dan ook in rap tempo gaan afvallen.

Eiwitten beschermen en bouwen spiermassa op

Doordat eiwitten de bouwstenen zijn van jouw spiermassa ga je ook echt alleen vet verbranden. De eiwitten zorgen er namelijk voor dat je spiermassa beschermt en op gaat bouwen (en nog veel meer wanneer je ook aan krachttraining doet). Je zal met het eiwit dieet dan ook echt alleen vet gaan verbranden.

Geen hongergevoel door eiwitten in je voeding

Het voordeel van eiwitten is dat ze je sneller een verzadigd gevoel geven. Hierdoor eet je wel minder calorieën, maar krijg je geen hongergevoel. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van diëten. Je houdt het veel langer vol wanneer je gewoon mag blijven eten. Het proteïne dieet zorgt op deze manier voor optimale vetverbranding, maar ook dat je het op een comfortabele manier kunt volgen.

Eiwitdieet ervaringen in de praktijk

Enorm veel Nederlanders, waaronder ook BN’ers, gebruiken het eiwitdieet om snel af te vallen. En ze doen dat met succes. Je gaat met een goed eiwit dieet namelijk tot wel 6 kilo per week afvallen! Met deze manier van diëten ben je dan ook binnen enkele weken tot maanden op jouw streefgewicht. Afhankelijk van hoeveel je wilt afvallen natuurlijk. We zetten hieronder alle voordelen van het proteïne dieet voor je op een rijtje.

Eiwitdieet voordelen op een rijtje

Hieronder geven we je een opsomming van feiten waarom het eiwitdieet zo krachtig is:

 Je gaat met het eiwit dieet snel afvallen

Het is bijzonder krachtig en erg effectief. Met dit dieet ga je dan ook absoluut maximale resultaten behalen.

 Geen last van een hongergevoel

Doordat je niet vervalt in extremen zal er geen JOJO effect optreden. Tijdens het dieet mag je (weliswaar iets minder) gewoon blijven eten.

 Goed en op een redelijk comfortabele manier vol te houden

Het proteïne dieet legt je niet het vuur aan de schenen en je kan het dan ook zeker volhouden. Dit is een zeer bepalende factor voor het behalen van je doelen, die je op deze manier zeker gaat halen.

 Gezond door de uitgebalanceerde voeding in dit dieet

Je loopt geen tekorten op en mag genoeg eten om je lichaam van de nodige energie te voorzien. Je gaat je met dit dieet ook een stuk fitter, gelukkiger en vitaler voelen!

 Het eten is lekker

Er is meer dan genoeg ruimte voor lekker eten. Bij een goed eiwit dieet beschik je over veel heerlijke recepten en smakelijke producten. Door deze variatie ga je het dan ook gegarandeerd volhouden en snel jouw streefgewicht bereiken.

 Blijvende resultaten

Met de kennis die je tijdens dit dieet opdoet zal je ook netjes op gewicht blijven. En hier doe je het uiteindelijk allemaal voor.

Conclusie over het proteïne dieet

Het eiwit dieet zorgt ervoor dat je gezond gaat afvallen met maximaal resultaat! Je kunt het dieet redelijk comfortabel volgen en zal geen honger krijgen. Ook klachten blijven uit. Verder ga je jouw behaalde streefgewicht ook behouden. Dit komt doordat een goed proteïne dieet je alle kennis en handvatten biedt om dit te realiseren. En dat is wat je natuurlijk ook wilt bereiken!

Wat is het beste eiwitdieet op dit moment?

Eiwitdieet ervaringen in de praktijk!Met een eiwitdieet is het belangrijk dat je niet alleen meer eiwitten en vetten eet, maar ook minder (slechte) koolhydraten. Op deze manier ga je niet alleen gezonder eten maar val je ook razendsnel af.