Ketogeen dieet: Afvallen Door Gezonde Vetten Te Eten?

Ketogeen dieet en met meet gezonde vetten afvallen!

Als je snel af wilt vallen, dan biedt een Ketogeen dieet hierin zeker uitkomst. Als je kampt met overgewicht wil je snel van die overbodige kilo’s vet af en door jouw lichaam in staat van ketose te brengen gaat dit gegarandeerd lukken. Dit is namelijk de ideale manier om af te rekenen met die overbodige kilo’s vet. Met de juiste aanpassingen kun je enorm veel vet verbranden door veranderingen in je metabolisme. Geen koolhydraten eten zorgt er namelijk voor dat je lichaam op zoek gaat naar een andere energieleverancier …juist, opgeslagen vetten. Door dit op de juiste manier toe te passen in een goed dieet ga je hier zeker de gewenste resultaten mee behalen. Wil je meer weten over hoe het Ketogeen dieet werkt? Lees dan hieronder verder…

Wat is een Ketogeen dieet?

Normaal gesproken gebruikt je lichaam koolhydraten voor de omzetting naar energie. Ook wordt er met de inname van koolhydraten een glycogeen voorraad opgebouwd in de lever en in je spieren. Bij alles wat je doet worden koolhydraten en indien nodig de opslag hiervan gebruikt voor de nodige energie. Je kunt hierbij denken aan alle dagelijkse bezigheden als werken, leren, huishouden, fietsen, lopen, hardlopen, fitness en krachttraining. Heb je een zwaar beroep of doe je veel aan bodybuilding, dan zal je ook meer verbruiken en meer glycogeenvoorraad aanspreken bij het gebruik voor energie. Als je de inname van koolhydraten niet volledig gebruikt stapelt deze op en ga je overgewicht ontwikkelen. Op deze manier kunnen de overbodige kilo’s snel oplopen!

Al je jouw lichaam in ketose brengt dan schakel je koolhydraten uit als leverancier voor energie. Je lichaam past zich na een paar dagen aan en gaat op zoek naar andere voedingstoffen om energie uit te halen. Met een goed Ketogeen dieet spreek je hiermee opgeslagen vetreserves aan en ga je dus razendsnel afvallen. Zolang je in deze staat van ketose blijft zal je ook blijven afvallen. Op deze manier kun je dus blijven doorgaan totdat je op jouw ideale gewicht zit.

Afvallen met het Ketogeen dieet

Met een Ketogeen dieet ga je dus opgeslagen vetten gebruiken en zorg je ervoor dat je gestaag afvalt. Als het niet duidelijk voor je is aan de hand van bepaalde signalen of je nog in staat van ketose bent kun je gebruik maken van ketose strips. Door de ketose strip te combineren met jouw urine kun je meten en zien of jij nog in staat van ketose bent. Deze strips zitten bij een goed dieet dan ook bijna altijd bijgeleverd.

Conclusie

Het volgen van een Ketogeen dieet is zeer efficient en zorgt bij een goede toepassing voor maximale resultaten. Als je dit dieet dan ook op de juiste manier volgt ga je op een gezonde manier snel afvallen en genieten van een prachtig figuur!