Buikvet Verbranden: Zo Ga Je Maximaal Buikvet Kwijtraken!

Buikvet kwijtraken is het doel van veel mensen met overgewicht! Dit is ook niet zo gek, want overtollig lichaamsvet hoopt zich vaak snel op rond de buikstreek. Meer dan 50% van alle Nederlanders heeft overgewicht en veel mensen willen daarom ook snel afvallen en een mooier figuur krijgen. Maar op de een of andere manier lijkt het maar niet te lukken. Hoe dit kan? Wij laten je zien waarom het je nu nog niet lukt, maar ook hoe je wel 100% zeker buikvet verbranden gaat realiseren!

Wil je niet alles lezen, maar gelijk starten met snel buikvet verbranden?
Spring dan hier naar de conclusie!

Misverstanden over buikvet kwijtraken

Het is nog steeds een veel voorkomende mythe, namelijk plaatselijk vet verbranden. Helaas is het niet mogelijk om enkel en alleen buikvet te verbranden. Je doet dit altijd samen met afvallen verdeeld over je hele lichaam. Nu is het zeker zo dat wanneer er veel vet zit rond je buik, dit natuurlijk snel verdwijnt wanneer je op de juiste manier bezig bent. Toch wordt er nog te vaak een verkeerde methode gehanteerd voor buikvet verbranden. Welke dit zijn? Je leest het hieronder en ook wat je wel moet doen om een mooi buikje te krijgen.

Waarom buikvet verbranden je nu nog niet lukt

Hieronder laten we je een paar veelvoorkomende valkuilen zien waarom buikvet kwijtraken je nu nog niet lukt.

Je doet aan fitness, maar past je voedingspatroon niet aan

Buikvet verbranden doe je niet door in de sportschool te gaan fitnessen. Het helpt wel, maar de oorzaak van je probleem ligt in jouw voedingspatroon. Daarom is het ook belangrijk je voeding als eerste aan te pakken. Dit is voor meer dan 90% bepalend en zorg er dus voor dat je ook echt buikvet gaat kwijtraken. Je kan fitnessen wat je wilt, maar wanneer je gewoon blijft eten zoals je nu doet zal er niet veel gebeuren.

De focus ligt teveel op het verbranden van buikvet en niet op afvallen

We weten dus dat plaatselijk vet verbranden niet mogelijk is. Het is veel belangrijker om te kijken hoe je snel kan afvallen. Heb je voornamelijk veel buikvet en valt het verder wel mee? Dan is het natuurlijk logisch dat wanneer je vet gaat verbranden dit voor het grootste deel gebeurd op je buik. Wanneer je dus snel vet gaat verbranden zal je buikje daarom ook in rap tempo verdwijnen.

Andere factoren spelen een rol

Er zijn nog meer zaken die buikvet kwijtraken lastig kunnen maken zoals aanleg. Dit is echter niet de hoofdoorzaak van jouw overgewicht en opgeslagen lichaamsvet rond je buik. Dit komt hoofdzakelijk door de verkeerde voeding die je nu eet. Verder kunnen persoonlijke omstandigheden zoals stress ook nog een kleine rol spelen. Wanneer je stress ervaart, te weinig slaap krijgt of ongezonde voeding eet kan het cortisol-hormoon worden geactiveerd. Deze zorgt ervoor dat je meer vet aanmaakt. Reden te meer om de achterliggende oorzaken hiervan ook aan te pakken.

Wil je nu eens echt jouw overtollige buikvet kwijtraken?

Buikvet verbranden doe je dus door jouw voedingspatroon aan te passen. Maar hoe dan? We laten je hieronder zien wat je moet doen om snel van dat overtollige buikvet af te komen.

Met deze 3 tips ga je snel buikvet verbranden!

Je gaat gegarandeerd buikvet kwijtraken, zolang je maar de juiste aanpak hanteert. We laten je hieronder zien hoe je snel van die overbodige kilo’s buikvet af kan komen.

1. Pas je voedingspatroon aan en blijf bij je plan

Je dient goed te kijken naar wat je nu eet, vervolgens ga je hierin dingen aanpassen. Minder grote hoeveelheden koolhydraten (suikers) spelen hierbij een belangrijke rol. Verder moet je ook een beetje letten op de hoeveelheden. Want ook al hoef je geen honger te lijden, afvallen doe je altijd door iets minder dan je caloriebehoefte per dag te eten. Zorg ervoor dat je met de juiste mindset hieraan begint, met andere woorden, je moet het gewoon volhouden totdat je jouw doelen hebt bereikt.

2. Meer eiwitten zorgt voor optimaal buiktvet verbranden

Eiwitten spelen een hele belangrijk rol tijdens het verbranden van buikvet. Deze macronutriënt zorgt er namelijk voor dat je sneller vet gaat verbranden. Dit komt omdat eiwitten moeilijker te verteren zijn voor je lichaam waardoor je verbranding omhoog gaat. Op deze manier ga je dus lichaamsvet verbranden, mits je hierbij natuurlijk niet teveel eet.

Verder bouw je met eiwitten meer spiermassa op, waardoor je dan ook echt vet gaat verbranden. Je spiermassa wordt dus beschermt (en groter als je er ook nog krachttraining bij doet), en vet wordt geëlimineerd.

Meer eiwitten verwerken in je voeding zorgt ook sneller voor een verzadigd gevoel. Je gaat dus buikvet verbranden, maar krijgt geen last van een hongergevoel. Dit is een vrij essentieel onderdeel van afvallen. Krijgen mensen honger dan hebben ze er al vaak snel geen zin meer in en haken af. Door op een slimme manier om te gaan met je voeding heb je hier dus geen last van.

3. En buikspieren trainen dan, helpt dit om buikvet te verbranden?

Het trainen van je buikspieren is zeker goed, echter zie je deze niet met een dikke laag vet eroverheen. Wil je buikvet verbranden en dat ook je six-pack zichtbaar wordt? Dan is je voeding aanpassen altijd prioriteit nummer 1. Met buikspieren trainen zorg je er wel voor dat deze sterker en groter worden. En met de juiste voeding dus ook volledig zichtbaar!

Start vandaag nog met buikvet kwijtraken

Wacht niet langer en begin vandaag met buikvet verbranden! Je kan met de juiste aanpassingen in je voeding binnen enkele weken tot maanden van jouw buikvet af zijn. Een goed dieet kan hierbij zeker helpen. Het grote voordeel is namelijk dat een goed dieet alles tot in de puntjes uitgewerkt heeft voor jou. Zo hoef je het alleen maar netjes op te volgen en ben je snel op jouw streefgewicht.

Buikvet verbranden doe je het beste met een eiwitdieet!Snel buikvet verbranden

Een eiwitdieet is de meest effectieve manier om snel buikvet te verbranden. Dit komt door de eigenschappen van eiwitten als deze in de juiste verhouding worden toegepast. Een goed eiwitdieet is tegelijkertijd ook koolhydraatarm. Wat betekent dat je de dikmakers buiten de deur houdt. Je gaat met een eiwitdieet dan ook op de snelste manier buikvet verbranden.

Benieuwd naar het favoriete koolhydraatarm dieet van onze lezers en minimaal 2 kilo afvallen per week?
Ontdek het hier en hoe ook jij hiermee snel buikvet gaat verbranden!

 

Laat een bericht achter