Cambridge Dieet: GEZOND 15 KILO AFVALLEN In 1 Maand!

Ben jij het ook zo zat en wil je nu eens eindelijk die overbodige kilo’s vet verbranden? Wil je een mooi figuur en jezelf fitter voelen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Afvallen met het Cambridge dieet doe je met hoofdzakelijk vloeibare voeding. Je moet hierbij denken aan shakes en papjes. De voeding is volledig uitgebalanceerd en bestaat uit de juiste verhouding macronutriënten met daarin een beperkte hoeveelheid koolhydraten. Het is namelijk een eiwitrijk dieet waarin ook een deel vetten zijn toegestaan. Ook vitamines en minderalen zijn goed uitgebalanceerd in dit dieet.

Het Cambridge 500 plan volg je alleen met de shakes, de Cambridge 800 methode mag aangevuld worden met voeding tot 800 calorieën per dag. Verderop in de artikel meer over de verschillen tussen deze 2 varianten.

Dit is waarom het Cambridge dieet werkt!

Het Cambridge 500 en Cambridge 800Cambridge dieet helpt je lichaam in staat van ketose te brengen Dit doe je door geen koolhydraten maar juist eiwitrijk te eten, aangevuld met gezonde vetten. Je lichaam is gewent koolhydraten binnen te krijgen voor het leveren van energie. Wanneer je deze niet binnenkrijgt is je lichaam van de rel en moet het op zoek naar alternatieve bronnen. Na ongeveer 5 zware dagen afzien zal je lichaam in staat van ketose zijn, waarin het opgeslagen vetten verbrand. Hiermee kan je lichaam de nodige energie leveren en ga je tegelijkertijd afvallen.

De eerste 5 dagen van het dieet zijn voor veel gebruikers enorm moeilijk door te komen. Je lichaam ondergaat namelijk nogal een transformatie. Dit geldt overigens voor zowel de Cambridge 500 als de Cambridge 800 variant.

Cambridge 500 laat je snel afvallen met weinig calorieën

Je krijgt daarbij ook heel erg weinig calorieën binnen, namelijk rond de 450 calorieën per dag. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen vet gaat verbranden maar ook nog eens heel snel gaat afvallen. En je lichaam ook niet de kans krijgt aan te komen tijdens het dieet. Het eten van 450 calorieën per dag is echter wel extreem laag en niet gezond voor je lichaam. Cambridge 800 mag je aanvullen met extra voeding maar komt nog steeds niet boven een gezond niveau, namelijk 800 calorieën per dag.

Het is ook belangrijk veel water te drinken tijdens het dieet. Aangeraden wordt om elke dag minimaal 2 liter water te drinken. In de praktijk blijkt dat de meeste gebruikers echter meer drinken, namelijk rond de 3 liter per dag. Dit om klachten als hoofpijn en buikpijn te voorkomen.

Hoe ziet de voeding van het Cambridge dieet er uit?

Het dieet heeft opvallend veel shakes in verschillende smaken. Er zit dan ook voor de meesten wel iets tussen wat in de smaak valt. Je moet hierbij denken aan shakes in de smaken aardbei, banaan, koffie en chocolade. Verder kent het dieet verschillende papsoorten en overige vloeibare voeding. Ook repen vallen onder de mogelijkheden als tussendoortje.

Cambridge 500 en afvallen met de voorgeschreven shakes

Het Cambridge dieet 500 laat je afvallen met enkel en alleen de voorgeschreven vloeibare voeding. Dit betekent 3-4 maaltijden die samen gemiddeld niet boven de 450 calorieën uitkomen. Hierdoor ga je snel afvallen, ook al is het niet erg gezond voor je lichaam.

Cambridge 800 mag je aanvullen met voeding tot 800 calorieën

De Cambridge dieet 800 variant laat je de aanbevolen shakes aanvullen met extra voeding, tot 800 calorieën per dag. Nog steeds niet veel en in vergelijking met het Cambridge 500 ook iets minder effectief.

Is het verstandig te sporten tijdens dit dieet?

Je Cambridge dieet ervaringen en sportenbent jouw lichaam behoorlijk aan het uitputten tijdens het Cambridge dieet. Er worden extreem weinig calorieën gegeten en deze bevatten niet alles om optimaal te kunnen presteren. Sporten wordt daarom ook afgeraden tijdens het dieet. Lopen, fietsen en andere dagelijkse bezigheden kunnen wel gewoon worden gedaan.

Wat zijn de Cambridge dieet ervaringen?

Nu wil je natuurlijk weten hoe de ervaringen zijn met het dieet. We hebben alle voor- en nadelen van het dieet daarom ook voor je op een rijtje gezet.

Cambridge dieet voordelen

  Je gaat ermee afvallen! Het mag dan een strikt dieet zijn en vaak als moeilijk te volgen worden ervaren, het is wel een dieet dat de nodige naamsbekendheid heeft. Er mag dan ook vanuit worden gegaan dat je ermee gaat afvallen.

Cambridge dieet en voordelen  Praktisch iedereen kan het dieet volgen. Denk hierbij wel goed na wanneer je bv. diabeet bent of andere medische problemen hebt, raadpleeg dan voor het volgen van het Cambridge dieet altijd de huisarts.

Cambridge dieet nadelen

Cambridge dieet en nadelen  Het aantal calorieën is erg laag. Hierdoor zal je weinig energie hebben en kun je ook klachten ervaren.

Cambridge dieet en nadelen  Je mag alleen maar vloeibare voeding wat het ongemakkelijk en ook snel saai maakt. Dit is niet voor iedereen weggelegd.

Cambridge dieet en nadelen  Er duiken steeds meer verhalen op over het uitblijven van de lange termijn resultaten.

Cambridge dieet en nadelen  Het is een duur dieet waarbij je rekening moet houden met minimaal rond de 250,- euro per maand.

Cambridge dieet en nadelen  Door de vele shakes en andere vloeibare voeding kan de ontlasting anders zijn dan normaal.

Cambridge dieet en nadelen  Tijdens het volgen maar ook erna heb je heel veel discipline nodig, omdat het een lastig dieet is met erg strikte principes. Met name door het lage aantal calorieën wat je per dag eet. Ook na het dieet komen er veel mentale aspecten kijken om op gewicht te blijven. Deze aspecten ontbreken namelijk bij het Cambridge dieet.

Conclusie over het dieet

Om een goed beeld te vormen over het Cambridge dieet staan hieronder een paar vragen met antwoord (de vragen zijn van toepassing op zowel Cambridge 500 als Cambridge 800):

Is het Cambridge dieet nu een goed of slecht dieet?
Het is niet per definitie goed of slecht (kanttekening voor je gezondheid is wel het lage aantal calorieën), er zijn echter betere diëten.

Kun je naast het Cambridge dieet ook met andere diëten in korte tijd snel afvallen?
Er zijn zeker andere diëten die hetzelfde doen en zelfs een beter alternatief zijn!

Zijn er dan wel diëten waarbij je meer mag dan alleen shakes en papjes?
Die zijn er zeker en maar goed ook!

Bestaan er diëten die goedkoper zijn dat het Cambridge dieet?
Er bestaan absoluut goedkopere alternatieven voor het Cambridge dieet.

Je kunt afvallen met het dieet en er worden dan ook de nodige resultaten mee behaald. De keerzijde van de medaille is echter de hoge prijs van minimaal 250,- euro per maand, grote kans op het jojo-effect (en dus geen lange termijn resultaten), de moeilijkheidsgraat en de mogelijke gezondheidsklachten.

De keuze is aan jou!


Cambridge dieet beste alternatief Ontdek Hier Het Favoriete Dieet Van Onze Lezers!

Het Mentale Dieet Plan En Turbo Actie Plan

In 2017 zijn er een tweetal E-Books uitgekomen die de spijker op de kop slaan wanneer het gaat om snel afvallen. Je leert hoe afvallen echt in elkaar steekt en gaat aan de hand van een gezond actieplan maximale resultaten neerzetten.

Het Mentale Dieet Plan en Turbo Actie Plan worden om deze reden dan ook zeer gewaardeerd door vele deskundigen op het gebied van afvallen, alsmede de vele gebruikers die er succesvol mee afvallen!

Inmiddels zijn er al een hoop Nederlanders succesvol mee afgevallen….

Het is een feit dat afvallen begint tussen je oren. Je zal moeten begrijpen waarom je nu nog niet afvalt, welke voeding en aanpak werkt om hier vervolgens de nodige actie naar te ondernemen. Je krijgt met Het Mentale Dieet Plan in alle eerlijkheid volledig inzicht over hoe afvallen werkt. Zo leer je alles wat je moet weten in korte tijd, om met de juiste mindset en kennis te starten met afvallen. Het 2e E-Book Turbo Actie Plan zorgt voor een duidelijk plan van aanpak. Falen is dus geen optie meer!

De E-books zijn compleet, uniek in hun soort en helpen je gegarandeerd met het behalen van jouw doelen als je het ons vraagt. Een dergelijk aanpak waarmee je echt snel gaat afvallen kom je niet vaak tegen.

Wil jij ook?

  Snel, effectief, maximaal afvallen en ook hierna netjes op gewicht blijven?

  Een dieet dat goed vol te houden is en waarbij je geen last krijgt van een hongergevoel?

  Op een gezonde manier afvallen (en dus ook GEEN JOJO effect)?

Dan is “Het Mentale Dieet Plan + Turbo Actie Plan” echt iets voor jou!

Een andere enorm populaire manier om af te vallen is de De Afslank Receptenbijbel waarmee je met koolhydraatarme recepten op een gezonde manier gaat afvallen! De prijs van totaal 27,- is belachelijk goedkoop, zeker als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Je kunt hem verder risicovrij uitproberen. Dit koolhydraatarm dieet is dan ook erg populair gezien de resultaten.

Wil je echter maximale resultaten zien? Dan kun je het beste gaan voor Het Mentale Dieet Plan! Klik op de button hieronder om ook nog eens te genieten van tijdelijk 50% korting!

Via onderstaande link kun je profiteren van een riante kortingsactie …hoe lang deze aanbieding nog duurt is bij ons helaas niet bekend!

Ontdek Hier Het Mentale Dieet Plan…

Hieronder kun je Cambridge dieet ervaringen en andere reacties lezen…

10 Reacties

 • Cambridge dieet echt NOOIT doen!!! Ik heb het gebruikt en ging de eerste week nog wel redelijk, daarna veel honger, wegtrekkers, klachten wat het enorm moeilijk maakte om het te blijven volgen. Volhardend als ik ben toch nog even doorgegaan maar viel er gewoon te weinig mee af. Ik ben er nu inmiddels ook achter gekomen dat dit niet de manier is om snel af te vallen en het slecht is voor je gezondheid.

 • 10 kilo afgevallen met Cambridge, echter daarna weer 15 kilo aangekomen. En dat na al die moeite met dit dieet… Cambridge dieet werkt dus niet!

 • Met het Cambridge dieet ben ik 7,5 kilo afgevallen. Maar toen ben ik ermee gestopt. Ik kan dus wel zeggen dat ik ermee ben afgevallen. Maar wellicht net op tijd om geen klachten te krijgen. Hoe dan ook, ik wil wel weer beginnen! Ik denk dat dat ik dan toch maar een ander dieet kies. Groetjes, Bibi

  • Hoi Samba,

   Je mag inderdaad niet meer eten met het Cambridge 500 dieet.
   Wat natuurlijk extreem laag is en waarmee je dan ook veel belangrijke voeding misloopt.
   Dat maakt het tegelijkertijd ook zeker niet gezond.
   Het is daarom ook niet echt een aanrader 🙂

Laat een bericht achter