Cambridge Dieet: Snel Afvallen Met Maximale Resultaten! TIP

Ben jij het ook zo zat en wil je nu eindelijk eens echt die overbodige kilo’s vet verbranden? Wil je een mooi figuur en jezelf fitter voelen? Dan ben je hier op het juiste adres!

Het Cambridge dieet laat je afvallen door hoofdzakelijk vloeibare voeding te gebruiken. Je moet hierbij denken aan shakes en papjes. De voeding die je binnenkrijgt is volledig uitgebalanceerd en bevat de juiste verhouding macronutriënten, weliswaar met een beperkte hoeveelheid koolhydraten. Het is namelijk een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Deze basis is erg goed en zeer effectief. Dit is de reden waarom het koolhydraatarm dieet op dit moment ook zo razend populair is.

Verder kan je het dieet op verschillende manieren volgen namelijk met de Cambridge 500 en Cambridge 800 methode. Later in dit artikel meer hierover.

Ben je al klaar om snel af te vallen? Lees dan vooral verder…

Dit is waarom het Cambridge dieet werkt!

Het Cambridge 500 en Cambridge 800Cambridge dieet helpt je lichaam in staat van ketose te brengen. Dit doe je door geen koolhydraten maar juist eiwitrijk te eten, aangevuld met gezonde vetten. Je lichaam is gewent koolhydraten binnen te krijgen voor het leveren van energie. Wanneer je deze niet binnenkrijgt is je lichaam van de rel en moet het op zoek naar alternatieve bronnen. Na ongeveer 5 zware dagen afzien zal je lichaam in staat van ketose zijn, waarin het opgeslagen lichaamsvetten verbrand. Hiermee kan je lichaam de nodige energie leveren en ga je tegelijkertijd afvallen.

De eerste 5 dagen van het dieet zijn voor veel gebruikers enorm moeilijk door te komen. Je lichaam ondergaat namelijk nogal een transformatie. Dit geldt overigens voor zowel de Cambridge 500 als de Cambridge 800 variant.

Wat ga je eten met het Cambridge dieet?

Het dieet heeft opvallend veel shakes in verschillende smaken. Er zit dan ook voor de meesten wel iets van hun gading bij. Je moet hierbij denken aan shakes in de smaken aardbei, banaan, koffie en chocolade. Verder kent het dieet verschillende papsoorten en overige vloeibare voeding. Ook repen vallen onder de mogelijkheden als tussendoortje.

Cambridge 500 laat je afvallen met extreem weinig calorieën

Het Cambridge dieet 500 laat je afvallen met enkel en alleen de voorgeschreven vloeibare voeding. Dit betekent 3-4 maaltijden per dag die samen niet boven de 450-500 calorieën uitkomen. Hierdoor ga je snel afvallen, ook al is het niet erg gezond voor je lichaam.

Je voeding bestaat met deze methode uit erg weinig calorieën, namelijk rond de 450 calorieën per dag. Daar waar normaal gesproken vrouwen 2200 en mannen 2500 calorieën per dag binnenkrijgen. Dit zorgt ervoor dat je niet zozeer snel afvallen gaat realiseren door vet te verbranden (wat je natuurlijk wel wilt) maar met name ook vrij snel veel vocht en spiermassa gaat inleveren. Het eten van 450 calorieën per dag is bizar en bovendien ongezond en gevaarlijk. Met het Cambridge 800 dieet mag je dit aanvullen tot 800 calorieën per dag, wat het echter niet veel gezonder maakt.

Het is ook belangrijk veel water te drinken tijdens het dieet. Aangeraden wordt om elke dag minimaal 2 liter water te drinken. In de praktijk blijkt dat de meeste gebruikers echter meer drinken, namelijk rond de 3 liter per dag. Dit om klachten als hoofpijn, buikpijn, spierpijn en duizeligheid te voorkomen.

Cambridge 800 mag je aanvullen tot 800 calorieën

De Cambridge dieet 800 variant laat je de aanbevolen shakes aanvullen met extra voeding tot 800 calorieën per dag, maar helaas blijft dit te weinig en is het nog steeds erg ongezond voor je.

Is het verstandig te sporten tijdens dit dieet?

Je Cambridge dieet ervaringen en sportenbent jouw lichaam behoorlijk aan het uitputten tijdens het Cambridge dieet. Er worden extreem weinig calorieën gegeten en deze bevatten niet alles om optimaal te kunnen presteren. Sporten wordt daarom ook afgeraden tijdens het dieet. Lopen, fietsen en andere dagelijkse bezigheden kunnen wel gewoon gedaan worden.

Wat zijn de Cambridge dieet ervaringen?

Nu wil je natuurlijk weten hoe de ervaringen zijn met het dieet. We hebben alle voor- en nadelen van het dieet voor je op een rijtje gezet.

Cambridge dieet voordelen

  Je kan ermee afvallen! Het mag dan een strikt dieet zijn en vaak als zwaar worden ervaren, het is wel een dieet dat de nodige naamsbekendheid heeft. Er mag dan ook vanuit worden gegaan dat je ermee gaat afvallen.

Cambridge dieet en voordelen  Praktisch iedereen kan het dieet volgen. Ben je diabeet of heb je andere medische problemen, raadpleeg dan wel altijd voor volgen van het Cambridge dieet je huisarts.

Cambridge dieet nadelen

Cambridge dieet en nadelen  Het aantal calorieën dat je elke dag eet is erg laag. Hierdoor zal je weinig energie hebben en kun je ook klachten krijgen zoals hoofdpijn, buikpijn, spierpijn of duizeligheid.

Cambridge dieet en nadelen  Je mag alleen maar vloeibare voeding wat het ongemakkelijk, maar ook snel saai maakt. Dit is niet voor iedereen weggelegd.

Cambridge dieet en nadelen  Er duiken steeds meer verhalen op over het uitblijven van de lange termijn resultaten.

Cambridge dieet en nadelen  Het is een duur dieet waarbij je rekening moet houden met minimaal 250,- euro kosten per maand.

Cambridge dieet en nadelen  Door de vele shakes en andere vloeibare voeding kan de ontlasting anders zijn dan normaal.

Cambridge dieet en nadelen  Tijdens het volgen maar ook erna heb je heel veel discipline nodig, omdat het een lastig dieet is met erg strikte principes. De juiste inzichten om ook netjes op gewicht te blijven ontbreken namelijk bij het Cambridge dieet.

Conclusie van het dieet

Hieronder een paar veelgestelde vragen met antwoorden over het Cambridge dieet. De vragen en antwoorden zijn van toepassing op zowel Cambridge 500 als Cambridge 800:

Is het Cambridge dieet nu een goed of slecht dieet?
Het is niet per definitie goed of slecht. Wel op de vraag of het gezond is, want dat is het zeker niet. En de kans dat je na een tijdje weer aankomt is ook vrij groot. Er zijn dan ook veel betere diëten!

Kun je naast het Cambridge dieet ook met andere diëten in korte tijd snel afvallen?
Er zijn zeker andere diëten die hetzelfde doen en zelfs een beter alternatief zijn!

Zijn er dan wel diëten waarbij je meer mag dan alleen shakes en papjes?
Die zijn er zeker en maar goed ook!

Bestaan er diëten die goedkoper zijn dat het Cambridge dieet?
Er bestaan absoluut goedkopere alternatieven voor het Cambridge dieet.

Samengevat

Je kunt afvallen met het dieet. De keerzijde van de medaille is echter de hoge prijs van minimaal 250,- euro per maand, grote kans op het jojo-effect (en dus geen lange termijn resultaten), de moeilijkheidsgraad en de mogelijke gezondheidsklachten.

De keuze is aan jou!


Cambridge dieet beste alternatief Ontdek Hier Het Favoriete Dieet Van Onze Lezers!

De Afslank Receptenbijbel van Drs. Oscar Helm is het beste koolhydraatarm dieet welke momenteel verkrijgbaar is!

Het beste dieet van 2017 dat zich al keer op keer heeft bewezen is het koolhydraatarm dieet. Afvallen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, zolang je het maar op de juiste manier doet. De meeste Nederlanders gebruiken hiervoor dan ook dit dieet. En met groot succes! Je gaat er namelijk 2 kilo of meer aan vetverlies per week mee realiseren en met blijvende resultaten. Dit doe je met de Afslank Receptenbijbel van Drs. Oscar Helm!

Zelfs Nicolette van Dam (voor wie haar niet kent, ze is een bekende Nederlandse) is zeer te spreken over de Afslank Receptenbijbel. Maar ook alle deskundigen zijn het erover eens dat dit de meest effectieve manier is voor snel afvallen.

Dit zijn de voordelen van de Afslank Receptenbijbel:

 • Toegang tot meer dan 100 koolhydraatarme recepten die je zo 1 op 1 kunt overnemen en goed zijn voor 2 kilo (of meer) vetverlies per week
 • Je leert hoe afvallen echt werkt en ook op gewicht blijft
 • Slimmer eten voor optimale vetverbranding en niet uithongeren
 • Gezonde manier van afvallen en geen jojo effect

De Afslank Receptenbijbel is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 27,- …dit is zeer schappelijk voor wat je ervoor terugkrijgt, als je het ons vraagt. Verder bedraagt het ook nog eens een fractie van de Cambridge dieet kosten.

Wil jij ook snel afvallen en hier vandaag nog mee beginnen?

Afslank Receptenbijbel Met Tijdelijke Korting…

LET OP! Je krijgt met deze link tijdelijk een flinke korting + vele extra’s. We weten echter niet hoelang deze actie nog duurt, je kunt daarom het beste op de button klikken om te zien of de actie nog loopt.

Hieronder kun je Cambridge dieet ervaringen en andere reacties lezen…

11 Reacties

 • Ik ben na het lezen van dit artikel toch maar i.p.v. het Cambridge dieet gegaan voor het koolhydraatarm dieet. En het heeft me geen windeieren gelegd. Wat het aanpassen van je voeding op een correcte manier voor je kan doen is echt grandioos. Ben zeer verrast door de uitkomst. Het betekent niet echt heel veel minder eten, maar wel in de hoofdregel wat je eet. Kan het makkelijk volhouden en het hele gezin geniet mee haha. Bedankt voor de goede tip en groetjes!

  • Hoi Samba,

   Je mag inderdaad niet meer eten met het Cambridge 500 dieet.
   Wat natuurlijk extreem laag is en waarmee je dan ook veel belangrijke voeding misloopt.
   Dat maakt het tegelijkertijd ook zeker niet gezond.
   Het is daarom ook niet echt een aanrader 🙂

 • Hoi Jennie,

  Wat goed om te horen dat je zoveel bent afgevallen!
  Het is ook veel beter om koolhydraatarm / eiwitrijk te eten om af te vallen zonder jezelf uit te hongeren.
  Naast 500 is zelfs 800 veel te weinig en helpt je inderdaad niks verder…
  Gelukkig weet jij dat nu ook, mede door eigen ervaring 😉

 • Met het Cambridge dieet ben ik 7,5 kilo afgevallen. Maar toen ben ik ermee gestopt. Ik kan dus wel zeggen dat ik ermee ben afgevallen. Maar wellicht net op tijd om geen klachten te krijgen. Hoe dan ook, ik wil wel weer beginnen! Ik denk dat dat ik dan toch maar een ander dieet kies. Groetjes, Bibi

 • 10 kilo afgevallen met Cambridge, echter daarna weer 15 kilo aangekomen. En dat na al die moeite met dit dieet… Cambridge dieet werkt dus niet!

 • Cambridge dieet echt NOOIT doen!!! Ik heb het gebruikt en ging de eerste week nog wel redelijk, daarna veel honger, wegtrekkers, klachten wat het enorm moeilijk maakte om het te blijven volgen. Volhardend als ik ben toch nog even doorgegaan maar viel er gewoon te weinig mee af. Ik ben er nu inmiddels ook achter gekomen dat dit niet de manier is om snel af te vallen en het slecht is voor je gezondheid.

Laat een bericht achter